Journey of My Life

Purple

with one comment

valli
dyana1

Written by yartie

Monday, 20 July, 2009 at 5:49 am

Posted in Uncategorized

Aidil

with 2 comments

aidil

Written by yartie

Tuesday, 14 July, 2009 at 12:19 pm

Posted in Uncategorized

My Model

leave a comment »

Garfield with his crocheted hat🙂

gapilhatG

Written by yartie

Thursday, 2 July, 2009 at 3:25 pm

Posted in Uncategorized

Booties-My New Pattern

with 9 comments

pinkpurpleblue1pinkpurplewhiteblue

Written by yartie

Monday, 22 June, 2009 at 2:38 pm

Posted in Uncategorized

Garfield Yang Kepanasan

with one comment

Ciaann kat budak Garfield nih…seminggu dua nih, cam tak senang duduk jer dia. Kejap tido kat luar…kejap tido kat bilik air….mungkin disebabkan keadaan cuaca yg begitu panas sejak akhir2 nih…

DSC_0530xgp

Written by yartie

Thursday, 11 June, 2009 at 3:56 pm

Posted in GaRFieLD

Baby Hat

with 2 comments

Baru siap kan baby hat yg di request oleh mama si Aidil. Dia nk topi sama kaler ngan kasut Aidil. Selalunyer buat topi yg simple je…ala yg ala2 ketayap tuh hehe…kali nih dpt idea nk ubah sikit pattern tuh, main agak2 jer tak refer mana2 pon…sbb malas nk google. Maka jadi la topi cam kat bwh nih,
topi1
DSC_0550
Match tak ngan kasut nih?….
kasut2

Written by yartie

Tuesday, 9 June, 2009 at 4:20 pm

Posted in Uncategorized

SeLamat Hari Bapa

leave a comment »

Bulan June adalah bulan utk bapa…so kepada yg dh jd ayah or bakal2 ayah seLamat hari bapa…jadi lah contoh yg baik kepada anak2 yer…kat bawah ni si Syaza & adik nya Syahmi ngan “Pak Matt”, Pak Matt nih pakcik kesayangan diorg hehe…
daddy

Written by yartie

Monday, 8 June, 2009 at 2:44 pm

Posted in Uncategorized

Follow

Get every new post delivered to your Inbox.