Journey of My Life

Baby Hat

with 2 comments

Baru siap kan baby hat yg di request oleh mama si Aidil. Dia nk topi sama kaler ngan kasut Aidil. Selalunyer buat topi yg simple je…ala yg ala2 ketayap tuh hehe…kali nih dpt idea nk ubah sikit pattern tuh, main agak2 jer tak refer mana2 pon…sbb malas nk google. Maka jadi la topi cam kat bwh nih,
topi1
DSC_0550
Match tak ngan kasut nih?….
kasut2

Advertisements

Written by yartie

Tuesday, 9 June, 2009 at 4:20 pm

Posted in Uncategorized

2 Responses

Subscribe to comments with RSS.

  1. salam Yartie,

    boleh bagi emel tak? akak nak bagi invoice utk butang yg yartie pesan…dan nak bagi no akaun bank sekali utk transfer duit….

    Note: Actually untuk setiap 5 biji butang yg anda beli, kami beri 1 free, so sebab itu yartie order 10, tapi dapat 12.
    Kalau beli lebih dari RM50, dapat FREE GIFT.
    Sila confirmkan pesanan yartie ini: By the way, yartie ada emel ke?

    1) BT105(Flower 4-petals Off-White): 12 X RM0.25 = RM2.50
    2) BT202(Flower 6-petals Pink): 12 X RM0.35 = RM3.50
    3) BT116(Mother of pearls buttons – 6petals Off-White)
    : 12 X RM0.50 = RM5.00

    postage = RM2.50
    TOTAL = RM13.50

    Once confirm, kindly deposit the total amount into one of the following bank account no:

    1. BANK ISLAM BERHAD : 12-038-0100-90418 ( Button Planet Enterprise )
    2. Maybank -562106228087( Button Planet Enterprise )

    For delivery purposes, please provide us your details, such as full name, full address + postcode, and handphone no.

    Regards
    Kak Azzah@Button Planet

    buttonPlanet

    Wednesday, 10 June, 2009 at 8:18 pm

  2. cantiknye topi & kasut ni.. pandainye la awak mengait.. bape lame nk siapkn kasut n topi ni?? mcm susah je nk buat..

    nurul

    Thursday, 11 June, 2009 at 11:28 am


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: