Journey of My Life

Archive for the ‘Uncategorized’ Category

Purple

with one comment

valli
dyana1

Written by yartie

Monday, 20 July, 2009 at 5:49 am

Posted in Uncategorized

Aidil

with 2 comments

aidil

Written by yartie

Tuesday, 14 July, 2009 at 12:19 pm

Posted in Uncategorized

My Model

leave a comment »

Garfield with his crocheted hat 🙂

gapilhatG

Written by yartie

Thursday, 2 July, 2009 at 3:25 pm

Posted in Uncategorized

Booties-My New Pattern

with 9 comments

pinkpurpleblue1pinkpurplewhiteblue

Written by yartie

Monday, 22 June, 2009 at 2:38 pm

Posted in Uncategorized

Baby Hat

with 2 comments

Baru siap kan baby hat yg di request oleh mama si Aidil. Dia nk topi sama kaler ngan kasut Aidil. Selalunyer buat topi yg simple je…ala yg ala2 ketayap tuh hehe…kali nih dpt idea nk ubah sikit pattern tuh, main agak2 jer tak refer mana2 pon…sbb malas nk google. Maka jadi la topi cam kat bwh nih,
topi1
DSC_0550
Match tak ngan kasut nih?….
kasut2

Written by yartie

Tuesday, 9 June, 2009 at 4:20 pm

Posted in Uncategorized

SeLamat Hari Bapa

leave a comment »

Bulan June adalah bulan utk bapa…so kepada yg dh jd ayah or bakal2 ayah seLamat hari bapa…jadi lah contoh yg baik kepada anak2 yer…kat bawah ni si Syaza & adik nya Syahmi ngan “Pak Matt”, Pak Matt nih pakcik kesayangan diorg hehe…
daddy

Written by yartie

Monday, 8 June, 2009 at 2:44 pm

Posted in Uncategorized

For Baby Girl

with one comment

ComeL kan?…geRam je tengok kasut2 baby nih…nk sarung kt kaki sape pon taktau ehehe…yg nih takde sape2 tempah…sesaja buat 🙂

girl1
girl2
girl3

Written by yartie

Thursday, 4 June, 2009 at 10:14 pm

Posted in Uncategorized