Journey of My Life

For Baby Girl

with one comment

ComeL kan?…geRam je tengok kasut2 baby nih…nk sarung kt kaki sape pon taktau ehehe…yg nih takde sape2 tempah…sesaja buat 🙂

girl1
girl2
girl3

Written by yartie

Thursday, 4 June, 2009 at 10:14 pm

Posted in Uncategorized

Kasih Sayang

leave a comment »

Sesaja testing application kat Facebook ehehe…nampaknyer sume mcm mengena jek huhuhu 🙂

app_full
Yartie baru menganalisa tingkat kasih sayangnya.
Kasih sayang berdasarkan bulan lahir……..

Untuk Yartie yang lahir di bulan September.

Berikut ini adalah analisis kasih sayangnya :

– Bersopan dalam hubungan.
– Bertolak ansur terhadap pasangan.
– Suka mengkritik pasangan.
– Sangat prihatin terhadap pasangan.
– Sangat sensitif dan emosi.
– Pandai memahami pasangan.
– Kurang menunjukkan perasaannya terhadap pasangan.
– Sukar melupakan sekiranya hati terluka.
– Mudah simpati dengan perasaan dan masalah pasangan.
– Pandai menyimpan perasaan.
– Suka berterus terang jika perkara itu tak disetujuinya.

Yg ke-8 tuh sengaja di merahkan untuk memberi amaran kepada mereka2 yg berkenaan ehehe…jangan lukakan hati kiterr ye 🙂

Written by yartie

Wednesday, 3 June, 2009 at 5:20 am

Posted in Uncategorized

Buat Pn. Hamidah

with one comment

Akhirnyerr siap gak baby booties ngan topi yg ditempah Midah nih…actually skejap je nk wat benda nih, tapi aku yg busy gilerr smpai xde masa nk wat…skang ni cam rasa x ckup je 24jam yg tuhan bg ehehe…kena wat schedule balik nih…

midah

Written by yartie

Sunday, 24 May, 2009 at 5:40 pm

Posted in Uncategorized

Kasut AidiL

with one comment

Gambar kat bawah ni aku ngan Aidil..comel kan?…sbb auntie pon comel hahaha!
aidil
Kasut-kasut baby kt bawah nih aku kait untuk si Aidil, anak buah yg teRkini.Aidil nih anak buah no 3 ehehe. Tapi tak sempat la nk snap gambar dia tgh pkai kasut nih. So, kiter tengOk kasut2nyer je la yer ehehe 🙂
product kait

Written by yartie

Tuesday, 19 May, 2009 at 4:40 am

Posted in Uncategorized

Hobi…

leave a comment »

Actually lama dah ditempah….tapi aku je yg takde masa. Sebok wat album org kahwin smpai hobi ku terabai hehe…I’m completely addicted to crochet cuma masa je tak mengizinkan aku buat projek yg meGa2. Nih opismate hubby yg tempah…sabar yer…saya cuba siapkn sblom baby lahir…topi baby pon lom start kait lagik huhuhu…

shoes

Written by yartie

Thursday, 7 May, 2009 at 12:22 pm

Posted in Uncategorized

Mandikan GaRfield

leave a comment »

Aktiviti hujung minggu….memandikan kuceng kesayanganku hehe….maklum la jenis bulu tebal….tiap2 mggu kena mandi, kalo tak…tak cOmey ler ehehe….tgok la camner rupe gafil pas mandi…..muker sure masam giler sbb kena pakse maNdii! ciann dierr…
gafil_mandi

Written by yartie

Sunday, 3 May, 2009 at 9:18 am

Posted in GaRFieLD

Ku Busy

leave a comment »

arrghh!!…aku seBok la

Written by yartie

Wednesday, 29 April, 2009 at 8:41 am

Posted in Uncategorized